Една жена загина във вторник сутринта, след като кола се вряза

...
Една жена загина във вторник сутринта, след като кола се вряза
Коментари Харесай

Жена загина на пътна блокада на френските фермери

Една жена почина във вторник сутринта, откакто кола се вряза в обсада, сложена от фермери в Южна Франция по време на националните им митинги, сподели представител на полицията, представен от Ройтерс.

" Кола се вряза във фермерска обсада. Блъсна трима души. Една жена почина, а други двама бяха тежко ранени. Тримата пасажери в колата са задържани ", сподели представителят на полицията.

Той сподели, че не може незабавно да даде повече детайлности за това по какъв начин колата се е блъснала в обсада в региона на Ариеж.

Представителите на френските фермери заплашиха да разширят митингите в понеделник преди среща с държавното управление за справяне с недоволството по отношение на ценовия напън, налозите и зелените регулации - проблеми, които се споделят от земеделските производители в цяла Европа.

Президентът Емануел Макрон е внимателен от възходящата поддръжка на фермерите за извънредно десните преди изборите за Европейски парламент през юни. Правителството показа план на закон за земеделие, като съобщи, че желае първо да чуе от представителите на земеделието, с цел да включи спомагателни ограничения за поддръжка на бранша.

Страхувайки се от преливане от митинги на аграрни производители в Германия, Полша и Румъния, държавното управление отдръпна план на закон за земеделие, плануван за спор тази седмица и предложения представители на земеделието за диалози, започнали в понеделник следобяд.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР